bigbraweheartstexa.blogg.se

Här kommer jag presentera min hund Big Brawehearts Texa. En röd vit och tan australian shepherd tik.

Vår bus och Utställnings resultat!

Publicerad 2014-03-14 16:19:00 i Allmänt,

Ja nu har Texa varit på sin första utställning, det gick jättebra! Hon fick Hp och BIM. Hon skötte sig utmärkt och fick väldigt bra på mentaliteten och domaren tyckte hon var en lovande och stabil hund :D Sen har även Texa och Puma tagit sitt första dopp för i år.. Tyckte matte var superkul! eller inte.. Men ändå så härligt att solen kommit fram och snön gått bort! :)

Nervositeten börjar komma!

Publicerad 2014-03-04 16:13:56 i Allmänt,

Nervositeten för utställningen på lördag börjar komma, hoppas såklart det ska gå bra men vi får se, vet inte alls hur domarna ser på Texa. I mina ögon är hon såklart finast men i deras vet jag inte.. Sen lär jag bada henne på Torsdag så pälsen hinner lägga sig innan utställningen. Och så lär jag välja vilket koppel hon ska ha.. Haha herregud vad fullt upp jag kommer ha..

Socialträning!

Publicerad 2014-03-03 08:16:27 i Allmänt,

I går hade vi heldag på stan och central stationen. Vi måste börja socialträna mer och då tog vi oss en heldag då vi vet att söndagar brukar det vara mycket folk ute och shoppa på. Vi gick vid IKEA området, och var i en lekpark, där fick Texa hoppa upp på lite gungor och träna balans. Sedan gick vi till stan där vi gick vid bussarna och vi tränade på lite hundmöten, det gick ganska så bra. Hon skällde en del vid hundmötena men efter några hundar så slutade hon skälla ganska bra. Det visar ju att vi behöver ligga i med att möta hundar. Sedan gick vi till en lekpark där min syster Elvira "5år" fick leka lite med Texa. Vi tränade även lite stå övningar inför utställningen på Lördag. Efter vi vart i stan vart det centralstationen, där var det MYCKET folk, men Texa skötte sig jättebra. Vi åkte bland annat Hiss, Rulltrappa och gick i gallertrappa :) Men om man ska sammanfatta dagen så tyckte jag den gick bra och vi ska i dag åka lite buss och gå på stan :)

Om

Min profilbild

Linnea

Mitt liv med en australian shepherd tik vid namn Texa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela