bigbraweheartstexa.blogg.se

Här kommer jag presentera min hund Big Brawehearts Texa. En röd vit och tan australian shepherd tik.

Bilder

Publicerad 2013-12-29 21:51:36 i Allmänt,

Här kommer lite bilder va som hänt när det varit dålig uppdatering på bloggen! så njut av dem! :) För övrigt växer Texa och mår superbra!

Skön dag!

Publicerad 2013-12-19 22:05:39 i Allmänt,

Varit ledig ifrån skolan i dag, så har blivit julshopping mesta dels. Vi har dock tränat lite Trix i dag och det går superbra. Hon är verkligen lättlärd. Hon kan: sitt, ligg, stanna,hit, tass,vinka,upp,snurra och nästan fotgående :) Tänkt lägga upp en video när hon gör "upp" sitter på två ben. Hon är så himla duktig på det. Sen har vi mest tagit det lungt i dag. Promenader och sådant bara.

funderar på utställning!

Publicerad 2013-12-16 09:19:05 i Allmänt,

Funderar på att ställa ut Texa i januari i bromma. Hon är fin i kropp och temperament, inte så ringtränad men vill mest göra det som en socialierings grej. Vi får se hur vi gör.

Skolan..

Publicerad 2013-12-11 15:06:00 i Allmänt,

Har inte hunnit gör nått med Texa i dag, pappa har haft henne hela dagen. Pågrund av min skola.. Men snart ska vi ta oss ett försök att åka buss och se hur det går! Ska även lägga ett spår innan det blir för mörkt! skriver sen hur allt gick.

Många dagar av snöbus!

Publicerad 2013-12-09 15:14:14 i Allmänt,

Nu har det blivit ett litet upphåll här på bloggen, dels för att det kommit massa snö så har varit ute med Texa mycket, sen mycket med skolan. Men ska försöka kortfatta våra dagar lite i det här inlägget.
Vi har tränat mycket passtivitet och bara haft kul. Sen har det blivit en del inkallningsövningar. Texa bara älskar snö hon blir helt galen när hon får hoppas runt lös i snön, vilket hon får varja dag. Har henne lös för det mesta, förutom när vi går på promenader. Hon har börjat skälla lite på andra hundar, så det jobbar vi på att få bort. Sen har hon och våran schäfer tik blivit bästa vänner, så det bästa hon vet är att busa i snön med henne! 
 
För övrigt har vi socialtränat en del och gått mycket i stan och åkta bil. Sen har vi ensamhets tränat, hon har varit själv i ca en halvtimma utan problem, hon lägger sig snällt ner och sover. Vi har cokså varit på en hockeymatch som de lät mycket av, men hon brydde sig inte alls. Kollade lite på spelarna och följde dem med blicken, sen gick hon och la sig och sov!
Vi har också haft besök och varit hundvakt åt min mammas kusins Hund, en blanding av Bc och aussie. Ser nästan exakt ut som Texa, lite läskigt tilloch med ;) haha 
 
Nu kommer detta inlägget mer bli en bildbomb av dessa dagar, även mina andra djur får en och en anna bild här, så hoppas ni gillar bilderna! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen till i dag!

Publicerad 2013-12-02 21:48:51 i Allmänt,

I går var jag ut med hundarna i skogen en sväng, så dem fick busa av sig lite. Vi passade även på att träna lite inkallning som hon är superduktig på, om man får skryta lite.
I dag har det mer blivit en slapp dag, lite lek på plan samt en långpromenad men lite trix övningar. I morgon hade jag tänkt köra mer inkallning med stanna samt också träna att gå fint vid min sida.
 
skickar med lite bilder från gårdagen! :)
 
 

Om

Min profilbild

Linnea

Mitt liv med en australian shepherd tik vid namn Texa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela